sunnuntai 19. lokakuuta 2014

ensimmäinen vauvavuos ja parisuhde :)

Ensimmäisestä vuodesta on selvitty ja eessä monen monta vuotta ;) yksi harhaluulo mulla kyllä oli, että yhteen ikävuoteen mennessä yöunet normalisoituisivat mutta EI! En ole edes suunnitellut töihin menoa, koska eihän tässä väsymyksessä muista edes omaa nimeä! Ja sairaanhoitajana se muistamattomuus ei todellakaan ole suotavaa :( toisaalta haluankin pitää Esterin kotona vielä jonkin aikaa, koska minusta hänen on parempi olla vielä kotona. Siitä huolimatta päivät ovat aika iisejä, tai mitä nyt pientä kiukuttelua ja syömättömyyttä! Heti kun Esterillä vaivaa hampaat tms. Alkaa syömättömyys! Ehkä jotain saadaan alas sormiruokana.

Synttärit menivät aivan loistavasti ja vieraita riitti aina yökylään asti! On ihana omistaa ystäviä kellä on lapsia ja ovat samassa tilanteessa.. puhuttavaa riittää niin hyvistä kuin huonoista päivistä ;)
Mutta asia mikä minulla on ollut mielenpäällä on parisuhde. Meillä ukkelin kanssa kaikki menee oikein hyvin, mutta ei todellakaan oltais tässä jos ennen lasta emme olisi opetelleet riitelemään ja kokeneet ne todella huonot ajat parisuhteessa. Kerran erosimmekin melkein kuudeksi kuukaudeksi, vaikka näimme melkein joka päivä :D miehillä tai ainakin meidän ukkelilla tais nousta silloin päähän se että on joku ja piti mua itsestään selvyytenä! Mutta ei onneksi ole mitään tuollaisia ongelmia enää, päinvastoin yhteinen lapsi on parantanut meidän suhdetta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti